خرید - فروش - قیمت و خدمات پس از فروش انواع دستگاه گلاب گیری بصورت عمده و تکی

خرید - فروش - قیمت و خدمات پس از فروش انواع دستگاه گلاب گیری

خرید - فروش - قیمت و خدمات پس از فروش انواع دستگاه گلاب گیری بصورت عمده و تکی

خرید - فروش - قیمت و خدمات پس از فروش انواع دستگاه گلاب گیری

خرید - فروش - قیمت و خدمات پس از فروش انواع دستگاه گلاب گیری در مدل های متنوع و اندازه های مختلف - دستگاه عرق گیری برای انوع عرقیجات
اسیاب های عطاری-اسیاب های صنعتی-اسیاب گندم

بایگانی
  • ۰
  • ۰

تاریخچه آسیاب گندم
انسانهای اولیه برای تهیه آرد از گندم (از غلات)دانه ها را بین سنگ ثابت و سنگی که بوسیله دست نگهداری و برروی دانه ها فشرده و غلتانده میشد خرد می کردند.مصری ها در۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح از نوع آسیاب سنگی برای آرد کردن استفاده می نمودند که متشکل از یک سنگ دایره ای شکل که سنگ دایره ای شکل دیگری بوسیله دست برروی سنگ پایئن چرخانده مشد از این نوع آسیاب سنگی هنوز هم در بعضی از خانه های قدیمی و درروستاهای ایران وجود داشته و استفاده می شود.رومی ها در ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح و گل ها Gaule ساکنین مناطق اروپای غربی و قسمتی از فرانسه امروزی ازنوعی آسیاب سنگی مخصوص که با دست کار می کرد استفاده می کردند ، در قرون وسطی استفاده از آسیاب آبی برای تهیه آرد غلات دراروپا متداول گردید. که تقلیدی بوده از روش شرقی ها در تهیه آرد از گندم آسیاب های غلتکی اولیه در سال ۱۵۱۹ تا ۱۵۵۶ به وجود آمدند .سیر تکاملی با غلتک های هیپلر بلوئید شروع و پس ازآن غلتک مخروطی ،غلتک دیسکی و غتک شیاردار حلزونی ساخته شد و سیر تکاملی آسیاب غلتکی را از سال ۱۸۰۰ به بعد را به صورت ذیل می توان خلاصه کرد.سال ۱۸۱۵ جوزف آنتون آسیابانی بود که در سال ۱۸۱۵ ودر ورشو پایتخت لهستان آسیابانی را معرفی نمود که قادر بود به جای آسیاب، آسیاب سنگی دانه را بوسیله غلتک هائی که مخالف یکدیگر می چرخند آرد نماید.
سال ۱۸۲۱ در این سال دانه را بوسیله غلتک آسیاب کرده و آرد نمودند، این نوع غلتک ها بعدها به وسیله بولینگر در وین و کولییر در پاریس رو به تکامل گذاشت.
سال۱۸۳۱ – فرین موت و یوهان کنراد یک کارخانه ۵ طبقه ای غلتکی را ساختند . اساس آن همان آسیابی بود که توسط جزف آنتون معرفی گردیده بود.
سال ۱۸۳۶-۸۳۷ – ساخت آسیاب غلتکی در نزدیکی شهر مانیس در آلمان که با نیروی بخار کار می کرد این آسیاب مجهز به دستگاههای تفکیک کننده به وسیله هوا و همچنین الواتورهای مختلف بود.
سال ۱۸۵۰-آبراهام امیراخ اهل زوریخ ، اولین غلتک چدنی را که دارای شیار بود را ساخت.
سال ۱۸۷۰ –فریدرش و گمان توانست اولین غلتک آسیاب کردن از جنس چینی را بسازد.
سال ۱۸۷۶-و گمان توانست در تاریخ و مارچ ۱۸۷۶غلتک آسیاب کردن را به ثبت برساند.
سال ۱۸۷۸-ساخت اولین غلتک آلمانی در انگلستان
سال ۱۸۷۹-ساخت اولین غلتک آسیاب گرد در آمریکا
سال ۱۸۸۷- ساخت اولین چهار غلتکی که اساس غلتک های امروزی را تشکیل می دهد.
سال ۱۹۹۰-تحولات عظیمی در فن آوری و ساخت غلتک های آسیاب کردن پدید آمده است. که از این سال به بعد صنعت آرد دچار تحولات عظیم شده است ، که روزانه با ابداع تکنولوژی جدید و دستگاههای پیشرفته در حال تغییر می باشد. در اینده نه چندان دور این صنعت با تکنولوژی الکترونیک موجب تغییرات دیگر خواهدشد.

آسیاب آبی

 

Interior of the لایم ریجیس watermill، UK (۱۴th century).

آسیاب آبی دستگاهی بوده‌است که برای آسیاب و خردکردن گندم و سایر غلات و برای درست کردن آرد وجود داشته‌است و با استفاده از تکنیک سرعت آب یا فشار آب کار می‌کرده‌است در ایران تقریباً در هر شهری در قدیم آسیاب آبی وجود داشته امروز تقریباً چند مورد انگشت شمار هنوز کار می‌کنند آسیاب کاخک - بجنورد-آسیاب یزد و آسیاب‌آبی اشکذر -و آسیابهای آبی بسیار قدیمی مانند آسیاب آبی زیبد در پروژه‌های شهرسازی نابود شده‌اند... ساعت آبی و آسیاب آبی آسیاب بادی در ایران از قدمت تاریخی کهنی برخوردار است اما تحقیق مستقلی در این موضوع نشده‌است. بعضی اعتقاد دارند آسیاب بادی نخستین بار در ایران بکار گرفته شده‌است امروزه هنوز بقایای چندین آسیاب بادی در شهر کوچک نشتیفان خوافخراسان وجود دارد و تا چند سال قبل از انقلاب فعال بود.

اگرچه کتاب اصطخری که در آن اشاره به ساخت آسیاب بادی شده‌است مربوط به پیش از سال سال ۳۳۰ هجری خورشیدی (۳۴۰ هجری قمری) بوده‌است، کارشناسان اندیشکده فرهیختگان سیستانی وابسته به بنیادنیمروز معتقدند سیستان زادگاه نخستین آس بادها بوده‌است و خراسان بزرگ و سیستان که نشتیفان و زابل فعلی و همگی تا کشمیر بخش ازآن ایالت بزرگ کهن بوده‌اند نخستین آسیاب‌های بادی را به خود دیده است.نامه نگاریها و مکاتبات بنیادنیمروز با شهرداری زابل و استانداری سیستان وبلوچستان ازسال1389برای ساخت نمادی از اسیاب بادی در یکی از میدان‌ها سیستان برای ثبت این واقعیت بزرگ درتاریخ و حافظه تاریخی ایرانیان عزیز و آگاهی جوانان وطن از این افتخارات بزرگ است. در یکی از کتاب‌های مسعودی که چند سال بعد نوشته‌شده‌است، به داستانی اشاره می‌شود که در آن یک ایرانی به نزد خلیفهٔ دوم، عمر،(سال ۱۳ هجری خورشیدی و قمری، سدهٔ هفتم میلادی) ادعا می‌کند که می‌تواند یک آسیاب بادی بسازد، و عمر نیز برای ثابت شدن این ادعا از او می‌خواهد تا این کار را انجام دهد، و او نیز موفق می‌شود.[۱] watermills in Iran.[۲]. اشاره تاریخ نویسان به داستان کشته شدن یزدگرد ساسانی بدست آسیابان و اشاره به کشتار ایرانیان یک بار در الیس به فرماندهی خالد پسر ولید و یک بار در زمان امویان در گرگان به فرماندهی یزید بن مهلب از روایتهایی است که در آن‌ها به آسیاب آبی و بادی اشاره شده‌است.[۳]


آسیاب های بسیار قدیمی در دزفول قرار دارد که دست کم از دوران ساسانی به بعد وجود داشته اند

کاربرد در کاغذسازی[ویرایش]

در سال ۱۱۹۰ نخستین آسیاب کاغذساز در ناحیه هرول در فرانسه تأسیس گردید و آنگاه موسسات دیگری در کنار مجاری آب در نواحی اوورنی و تروآ در فرانسه و در شهر فلورانس در ایتالیا به وجود آمدند.[۴]

  • Undershot water wheel schematic.svg

  •  
  • Overshot water wheel schematic.svg

  •  
  • Breastshot water wheel schematic.png

 

  • ۹۸/۰۷/۱۰
  • سرور قراگوزلو

نظرات (۲)

خوب بود

خرد کن برقی یا به اصطلاح همان آسیاب برقی، دستگاهی برای خرد کردن مواد جامد از جمله قهوه، دارچین، زنجبیل، ارد برنج و…است

 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی